Kamis, 07 Februari 2019

Volentix ile Kripto Dünyasına Yeni Bir başlangıç

2018 yılı kripto fiyatları açısından sönük geçse de, proje açısından oldukça güzel geçti. Yeni projeler oldukça fazlaydı. İlave olarak kripto sektörünün bilinirliği artarken ve küçük yatırımcılardan bu sektöre giren oldukça fazla kişi var. Ve en büyük ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biride güvenli, güvenilir bir borsa, güvenliği üst düzey ve bir çok kripto para birimini destekleyen bir cüzdan.
Bu makalemde sizlere yeni bir proje olan Volentix'ten bahsedeceğim.
2mweuptK5mnLqimpRZzYKKVyfzhKqXzcjcmWwUkCCgqpCXP4839UyByDsVQWJ6ZmKhX1YNdGGhHPPw1t9eTQheQqn61YYqFQL7dB2AsZJFFyZPBSKeYUWBbYBhqLxUx19XdwAbjNtnfVf69q7BZz9sXjMSk3nvKW8i8bCtjnKs5uLc3PWAQyrtxHCHeypnfiHSDmE59t8wZk.jpg
Volentix nedir?

Volentix , blok zinciri temelli, merkezi olmayan bir platformdur. Asıl görevi, tüm kripto para birimi değişimlerini tek bir çoklu para birimi cüzdanında verimli, güvenli ve etkili bir şekilde gerçekleştirmektir. Ek olarak, platformda, herhangi bir yatırımcının becerilerini ve eğitim seviyesini artıracak bir dizi ek özellik ve seçenek bulunacaktır. Volentix, tüm dijital topluluğun yeni katılımcı sayısını artırmak için tasarlanan çok işlevli bir ekosistemdir de diyebiliriz.

Peki bu ekosistem nelerden oluşuyor?
JvFFVmatwWHRfvmtd53nmEJ94xpKydwmbSC5H5svBACH81ShukxP4H32dujmFAFJtk3QudA5XwHDJZaEmBeCUHxdgnd6vgMtPwsiVTJJDtpN6jMJv6EfKgqW2SFyDCMnPA2sdFw5cS.png
Volentix ekosistemi kullanıcılarının işlemlerini kolaylaştırmak için 4 ana parçadan oluşuyor.

Vdex : Akıllı sözleşmeler kullanarak dijital varlıkların değişimi için merkezi olmayan bir platformdur ve bu tür işlemlerde güven ve sahtekarlık girişimleri sorununu ortadan kaldırır.

Verto : Mevcut yatırım portföyünüzün takası için güvenli bir dijital cüzdandır. Ekosistemde yer alan VERTO kripto cüzdanı ise, kullanıcı varlıklarını herhangi bir merkezi konumda depolamama özelliği taşırken, her kullanıcının varlıklarını ve özel anahtarını elinde bulundurmasına izin veren çok daha yüksek güvenlik seviyesi sağlamaktadır.

Venue : Tüm topluluğun arkadaşlarını ve tanıdıklarını sosyal ağlar, bloglar aracılığıyla bu olasılık hakkında bilgilendirmesini sağlayan bir işe alım sistemidir.

Vespucci : Yatırımcıların portföylerinde bulunan en karlı kripto para birimlerini yapay zeka kullanarak sıralayarak seçmelerine olanak sağlayan bir uygulamadır. Kripto paraların derecelendirilmesi, kullanıcların fikir alış verişinde bulunması gibi özelliklere sahiptir. Bütün bu özellikler, mevcut merkezi olmayan borsalarda bulunmayan Vdex değişimine gereksiz ve var olmayan dijital simgeler eklemekten kaçınmaya yardımcı olacaktır. Vespucci, üç analiz kategorisi sunar: 1- Duyarlılık analizi (SA), 2- Temel ve teknolojik analiz (FTA), ve 3- Teknik analiz (TA). Vespucci, önyargıları önlemek için şeffaf metodoloji ve kapsamlı veri toplama teknikleri kullanmaktadır. Vespucci'nin açık kaynaklı yazılımı, hem EOS hem de Ethereum ile uyumlu ve ilham alan mevcut teknolojiyi kullanarak özelleştirilmiş çözümler sunar.

JvFFVmatwWHRfvmtd53nmEJ94xpKydwmbSC5H5svBACH7xppy5eRrNN2rmS5ENguL9Bq8M7RJ66PHbWCNeFX6Qu4ANfRXhbVBtMpDfB8Uidfu4tbDD8q5sJB3eJQmdx31ZhuBDD2iS.png

Gördüğümüz gibi, Volentix oldukça kapsamlı, kullanıcılarının isteklerini önemseyen, işlemlerini kolaylaştırmak ve güvenilir kılmak için inşa edilen bir ekosistem. Volentix kripto sektöründe yer alan, her kullanıcı için oldukça kullanışlı bir platform özelliği taşıyor. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için, kullanıcı istek ve önerilerine göre düzenli olarak güncellenecek bir platform. Yeni başlayan veya ileri düzey kullanıcıların, platformu daha verimli ve kendine özgü kullanabilmesi için ayar ve özellikler sisteme entegre edilecektir.

Volentix Yol Haritası
roadmap1.jpg

Volentix Ekibi

  • Prof. Yiannis Emiris : AI / ML / Ar-Ge
  • Alexis Anastasiou : Tüzel
  • Sylvain Cormier : Blockchain ve Ar-Ge
  • Rhys Parry : Operasyonlar
  • Marwan Ayoub : Pazarlama ve Strateji
  • Joemar Taganna : Ar-Ge Mühendisliği
  • Matthew Isganaitis : Pazarlama ve Strateji
  • Ioanna Fotopoulou : Medya
  • Nemr Hallak : Ar-Ge ve Ticaret
  • Panos Sakkos : Blocktopus Mühendisliği
  • Ksenia Popova : Ar-Ge Mühendisliği
  • Mojgan Ahmadi : Pazarlama ve Tasarım
  • Kostas Pylarinos : Yatırım, Ar-Ge ve Ticaret
  • Dimitra Panou : Ar-Ge ve Mühendislik
  • Manolis Christoforou : Ar-Ge / ML
  • Maria Luisa Castronovo : İnsan Kaynakları ve Finans :
  • Jason Theodorakopoulos : Mühendislik

Token Detayları
Sembolu: VTX
Platform : EOS
Toplam tedarik : 2.100.000.000
Kabul Edilen Para Birimleri : ETH, BTC, ABD Doları, EOS, LTC, EUR, DASH, NEO, XRP
Soft cap: 3,000,000 USD
Hard cap : 48,500,000 USD

Sonuç:
Proje fikri, projelendirme, projenin hayata geçirilmesi açısından Volentix projesini oldukça başarılı buluyorum. Volentix eko sistemi, kullanıcıların bir çok sorunlarını çözerken, başka platforma ihtiyaç duymadan tek platformda bir çok işlemlerini halledecek olması gerçekten çok güzel.
Volentix ekibinin özverili çalışması, projelerini ne kadar önemsediklerini gösteriyor.
Projenin gelecek yıllarda adını sıkça duyacağımıza inanıyorum.
Volentix ile kripto dünyasına yeni bir başlangıç yapmaya ne dersiniz?

Detaylı bilgi almak için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.
Website: https://volentix.io

Cüzdan İndirme : https://volentix.io/#downloadverto
Telegram: https://t.me/volentix
Whitepaper : https://volentix.io/vdex-white-paper/
ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5048597
Twitter: https://twitter.com/volentix
Facebook : https://www.facebook.com/Volentix/
Instagram : https://www.instagram.com/volentix.labs
Medium : https://medium.com/@volentixlabs
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGjUbCE-kht1gK6y5neD1cQ
Github : https://github.com/Volentix/
-------------------------------
Author
Bitcointalk Username: saiful
Bitcointalk Link Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=858487
ETH addrees: 0x2BBEEA86F155668d78FB108da0Ff5725B06f6994

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

SGC Coins Function as hybrid coins, 60% are supported by Gold

ABOUT SGC COIN S ecured Gold Coin - SGC, is a hybrid coin that is backed by 60 percent gold, is fully decentralized, is free from manipul...